Åke Perssonssångare

Countrykonsert lördag 19 november i Aneby konserthus

Det blev ett riktigt snökaos i trakterna kring konserthuset i Aneby denna eftermiddag, som gjorde det extra svårt för publiken och sångarna att komma fram till konserthuset. Den första snön är ju förrädisk för gångare, cyklande och bilburna samt ridande countryfantaster, som vill uppleva en country-fest,  helst med sol och värme samt möjlighet, att parkera hästarna utanför festlokalen.

Solister och Solistkören var på gott sånghumör, sjöng bra, och hade klätt upp sig i countrydressar, allt för att ge publiken en helthetsupplevelse av denna repertoar. Solistkören inledde med Jolene, From the ground up, solist Jerry Nejd och Take it easy, solist Oskar Löfgren, och avslutade med Girl crush, solist Jill Berg, och självklart Take me home Country roads, som finallåt. Publiken gav ett kraftigt bifall under hela konserten och gick lyckliga hem gnolande på dessa smittande melodier.

Agneta Dahlgren, Bitte Edwall, Lene Rosendahl, Sabina Frick och Mia Olson sjunger Blue Bayou.

Kören under ledning av Ulrica Liljegren.

Catarina Martinsson

Ulrica Liljegren

Christer Mohlin

Jill Berg

Oskar Löfgren