Åke Perssonssångare

Sommarkonsert Stadshusscenen i Tranås 10 augusti

Föreningen Åke Perssons Sångare gjorde sin sjunde sommarkonsert med en fulltalig och entusiastisk publik. Nu har konsertpubliken också kommit åter. En av sommarens finaste kvällar bjöd upp till en underbar konsert med mycket duktiga solister, som presterar bättre och bättre under denna turné.

Ett särskilt omnämnande i denna konsert bör göras om Engla Pettersson, som en underbar popsångerska med All I want. Hon kompletterar sånggänget, som bjöd på pärlor som Du är min hela värld med Agneta Dahlgren och Åke Persson, Islands in the stream med Susanne Antonijev och Donald Stendahl, Min plats på jorden med Christer Mohlin, Joakim Bäckmark med Se vuol ballare, signor Contino, Tillägnan med Bitte Edwall och Anders Claesson med Sommarnatt.

Inte att förglömma Getsemane med Oskar Löfgen, som lyfte denna sång mot höjderna med sitt innehåll, vilket speglar en ångest, som gastkramar denna tid vi lever i just nu med krig, svält, pandemier och dödsskjutningar.

Kommentar från publiken:

Det var en mycket fin musikalisk kväll med en fantastisk augustikväll.

Vilka härliga förmågor det finns i grannskapet och alldeles  in på livet.

Sven-Olof

Engla Pettersson.

Joakim Bäckmark.

Christer Mohlin.

Publikbild.

Solisterna samlade.