Åke Perssonssångare

Sommarkonsert vid Stugan, Stadsparken, Jönköping onsdagen 3 augusti

En kavalkad med proffsiga solister förgyllde mötet med publiken. På nytt sjöng alla solister sina sånger med bravur. Publiken applåderade rikligt. Mot slutet blev det stående ovationer. Föreningen hade mönstrat upp ett 20-tal solister denna kväll vid restaurangen Stugan, Stadsparken, Jönköping, som är en av stadens vackraste platser med en enastående utsikt.

Det är svårt att plocka fram några, då alla är så duktiga, men föreningen har två fullslipade estradörer, som är värda ett särskilt omnämnande Per Carlgren och Johan Knegarn Forsman, som målade Evert Taubes visor Calle Schewens vals och Den glade bagaren på ett mycket fängslande sätt. En annan solist är Oskar Löfgren, som utklädd till hippie sjöng Aquarius och drog ner kraftiga applåder.

Kommentar från publiken:

Nikolai Jungsin

Det var en otrolig närvaro och inlevelse. Varje sångare la sin själ i sin sång och ville förmedla vad sången betyder för just dem. Jag som allätare uppskattade framför allt variationen och mångfalden som erbjöds. Det var väl spenderad tid. massor med tack och kärlek till er ❤

Donald Stendahl, en fattig bonddräng.

Maria och Jerry Nejd med Bring it on home to me.

Johan Forsman och Agneta Dahlgren framförde Jackson.

Den sjungande hippiedoktorn Oskar Löfgren med Aquarius.

Kvällens solister.