Åke Perssonssångare

Sommarkonsert på Kroatorpet, Huskvarna onsdagen 27 juli

Föreningen Åke Perssons Sångare bjöd på ett rikt program med många fina, vackra, sånger, onsdagen den 27 juli 2022, vid det nu upprustade Kroatorpet i Huskvarna. En restaurang som heter duga och en magnifik utsikt mot Vättern välkomnade gästerna.

Christer Alzén (driver restaurangen)  tillsammans med Hembygdsföreningen har skapat en fantastisk miljö och gästerna strömmade dit under hela dagen och långt fram på kvällen. Sångarna fick möta en fulltalig publik, inte en stol ledig. Många fick stå och lyssna till konserten med 24 sånger.

Två debutanter Maria och Livia Hillerström gjorde en fin debut och smälte in i vår gemenskap på ett betryggande sätt. Maria sjöng Easy on me och en sång tillsammans med Livia Själs Färger.

Det är inte bara förädlade sångare, utan det är ett proffsgäng av solister, som presterar på topp som Anders, Sabina, Mia, Agneta, Donald, Bitte, Per, Susanne, Christer, Bengt-Arne och debutanterna Sascha och Marie. Publiken tackade med en rungande applåd!

Maria och Livia Hillerström.

Teatermannen och sångaren Per Carlgren framför här Eldarevalsen.

Sångargänget samlat.