Åke Perssonssångare

Sommarkonsert på Kroatorpet 13 juli

En ny sommarkonsert hölls på Kroatorpet, Huskvarna, med solister från Föreningen Åke Perssons sångare, som gör åtta konsertinbjudningar denna sommar.

Sjutton solister ställde upp, varav en debutant Sascha Berg, som presenterade sin sång Top of the world tillsammans med doorna Agneta Dahlgren och Mia Olson. En bra debutant, väl förberedd, som vi får höra mer av sin sångkonst bland oss. Sascha är den sjätte debutanten som presenterat sig denna sommar från vår sångskola. Ett bra resultat för föreningens medarbetare.

Speciellt roligt är, att Engla Pettersson har mognat i sin röst. Hon är en viktig kugge i vårt sånggäng och gör alltid bra ifrån sig på scenen, både när det gäller repertoar och uttryck i sången. Många säkra sångare gjorde konserten verkligen hörbar.

Blåsten höll på att förstöra konserten, så det gällde att hålla i hatten. Många frös i publiken, ja även sångarna, trots att vi är mitt i sommaren 2022. Mer sol och värme hoppas sångarna på inför kommande konserter.

Engla Pettersson

Del av publiken. Bitte Edwall vid mikrofonen.

Solisterna som medverkade på konserten

Sascha Berg.