Åke Perssonssångare

Kära Ålandsresenärer, älskade underbara allesammans!

Kära Ålandsresenärer, älskade underbara allesammans!

Allra varmaste tack för en enastående fantastisk sångarresa, för fin gemenskap och för omtumlande upplevelser på Åland och Kökar!

Tack Sylvia och alla kreativa krafter som satts i rörelse för att förverkliga denna sköna tanke och möjliggöra denna resa som efter många sms, mail och telefonsamtal blev till en nära nog fulländad sångarresa. Tack Kökar, tack Antons och tack Klobbars, och varmaste tack Christel som med heder och ära och värme och glädje hållit i alla praktiska trådar!

Tack alla vänner, det vill säga hela gänget, för all värme och kärlek ni ger när självförtroendet sviker, när tårarna kommer, när texten flyr, när stödet i solar plexus är svårt att finna. DÅ FINNS NI DÄR! Som en ställföreträdande stor familj! Jag behöver er!

Och allra främst, allra varmaste tack till Åke och Ulrica, förutan vilka denna resa aldrig hade kunnat förverkligas! Tack för enastående ledarskap och outtröttligt engagemang, tack för all den tid ni givit till oss för att vi skulle kunna förverkliga denna resa och få ta del av denna unika gemenskap. Tack för all kärlek och värme som flödar genom er ur Guds outsinliga källa!

Tack för en resa som nu finns dokumenterad i allas våra hjärtan och tillika på bilder i våra kameror. Jag kommer under den närmaste tiden, och när Bitte är tillgänglig igen, att lägga ut en ganska omfattande bildsvit samt en textberättelse som dokumentation på vår hemsida.

Allra varmaste tack och en fortsatt skön sommar!
God bless everyone!
Elisabeth