Åke Perssonssångare

Kära sångarvänner, allesammans!

Kära sångarvänner, allesammans!

God fortsättning på 2010, ett år som inleds i en vinterskrud, hänförande som en pastoralsymfoni och exotiskt vacker, även för oss frusna nordbor.

Vi är åter igång med vår hemsida, efter ett pärlband av helger som, hoppas vi, har givit oss många goda krafter åter.

Som en liten avrundning av vårt konsertår 2009 vill jag framföra ett allra varmaste tack till såväl vår härliga publik som till alla sångarvänner i Föreningen Åke Perssons Sångare för en festkonsert och jubelsång i Per Brahe aula, som förde oss alla till skönt himmelska höjder och, hoppas vi, öppnade portarna till en fridfull jul- och nyårshelg.

Tack Ulrica, vår dirigent och konstnärliga ledare, för denna sköna konsert och för ett fantastiskt konsertår! Du har varit strålande, som alltid! Och tack, också, för din skärpa, klokhet och värme, med vilken du till oss i Solistkören förmedlade livets budskap om kärlek, omtanke och tolerans från hjärta till hjärta i våra mellanmänskliga relationer. Tack för din omsorg och påminnelse till oss att i varje andetag vara rädda om varandra, glädjas med varandra och i tacksamhet ge och ta emot av den fina gemenskap vi har i vår förening! Vår skörhet och styrka, livet självt, att vårdas ömt, är här och nu!

På snart och kärt återseende

Varma hälsningar från ett sagolikt vinterlandskap!
Elisabeth Ragnar