Åke Perssonssångare

Tack Mjölby!

Tack Mjölby!

Mjölby, den lilla staden vid Svartån, har sin historia bland snurrande kvarnhjul, dit bönderna från den bördiga östgötaslätten for med sin skörd, där först till kvarn fick först mala. Som ett avtryck av vår nutidshistoria kan nämnas att Per-Olof Ahl, alias Kapp-Ahl är född i just den staden. Allt detta enligt Wikipedia. Jag, som är född och uppvuxen i Norrköping, tyckte förstås att det var en sensation att öppna en butik för enbart kappor, då jag och min familj av tradition hade handlat alla våra kläder på Sterns. Det stod till och med, förtryckt, på våra klädhängare hemma: ”Jag trivs på denna hängare endast om jag är köpt hos Sterns.

Varmt tack till Andreaskyrkan och Björn Asserhed, och till såväl mjölbybor som tillresande, för en varm och innerlig atmosfär vid vår julsångskonsert med Solistkören och Åke Perssons Solister.

Varmt tack för en stämningsfull kaffe- och testund i gemenskap runt tända ljus, för en fin andaktstund och för värmande applåder.

Och varmt tack, Ulrica och Åke, för er outgrundliga energi och ert enastående ledarskap.

En fridfull avslutning på helgen och den andra söndagen i advent! På återseende!
Elisabeth Ragnar