Åke Perssonssångare

Sommarkonsert vid hembygdsgården i Mjölby söndag 30 juni

Föreningen Åke Perssons Sångare hade förberett en spännande sommarkonsert i den vackra Mjölbys Hembygdsgård, men det blev en blöt tillställning, som förvandlades till en varm och kärleksfull sångkonsert med mycket goda sångprestationer. Femton sångare hade anmält sig till konserten. De flesta sjöng två sånger vardera. Applåderna smattrade, höga tillrop hördes, en uppmuntrande inställning av lyssnarna, som värmde alla sångarna.

SMHI hade gått ut med röda varningar med skyfall, åska och blixtar samt översvämningar, risk för att vägarna skulle rämna. Sångarna var lite rädda att ge sig ut till hembygdsgården, självklart även publiken.Några hade ändå tagit sig till hembygdsparken och blev inte besvikna.

Dagens solister var Rick Karlsson, Mia Olsson, Agneta Dahlgren, Bitte Ewall, Christer Mohlin, Annika och Oskar Löfgren, Mona Kåbrink, Lis-Anna Engstrand, Claes Verdonk, Marie Persson, Lene Rosendahl, Sascha Berg och Sven-Olof Blomberg samt Åke Persson.

Dagens solister samlade inför konserten.