Åke Perssonssångare

Nya körsångare och solister välkomnas

Basar, Tenorer, Altar och Sopraner, oavsett vilken kategori du tillhör är du välkommen.
Vet du inte vad du tillhör får du sjunga upp en liten stund så avgör Åke tillsammans med dig vilken stämma som passar bäst.

Vår repertoar består av en mångfald genrer. Vi har genom åren gett konserter med olika teman, tex Beatles, Rock-Opera, ABBA, Elvis, Gospel, Operett, Musikal, Opera, Soul, Visor, Jazz, Country samt en mängd julsånger.

Har du länge längtat efter att sjunga i kör eller som soloartist så ta chansen NU.

Kontakta sångcoach Åke Persson för mer information på tel: 073-929 70 10 eller e-post akepersson@live.se.

Läs mer om oss under rubriken ”Om” och ”Verksamheten”.

– Nu startar vi verksamheten år 2022. Sånglektionerna startar torsdagen den 13 januari 2022 och kören har upptakt lördagen den 22 januari 2022. Sånglektioner erbjuds i Tranås på måndagar, i Mjölby på tisdagar samt i Jönköping på torsdagar och fredagar. Körens övningar är på lördagar, se kalender på hemsidan under rubriken medlemmar.