Åke Perssonssångare

Sprakande julkonsert

Föreningen Åke Perssons Sångare hade en mycket lyckad Julsångsparad i Allianskyrkan, Jönköping, lördagen den 11 december 2021,  med ett flertal kända och älskade julsånger. Det bjöds också på Luciasånger. Ett luciatåg skred in med tända ljus med välsjungande Annika Löfgren som Lucia. Solistkören under ledning av Ulrica Liljegren sjöng tolv vackra sånger och avslutade med O helga natt. Ur Solistkören presenterade en damkör Betlehems stjärna och en manskör Staffan var en stalledräng. En Solistkör med skolade och vackra röster. Det kan bara bli bra.  Ett 20-tal duktiga solister presenterade sig med solo, duetter, kvartettsång.

Konserten inleddes med Luciatåg.

Kören. Dirigent Ulrica Liljegren.

Kören efter genomförd konsert.

Oskar och Annika Löfgren sjunger ”Fairytale of New York”.

”Who would magine a king” med Malin, Susanne, Ulrica och Jerry.

 

Sextetten (Agneta, Bitte, Sabina, Lene,Annika och Mia) sjunger Koppången (3-stämmigt).

Per Carlgren sjunger När ljusen ska tändas därhemma.

Johan Forsman med ”Han har gett världen ljus”, text och musik Birgitta Svensson.