Åke Perssonssångare

Fantastiska dagar i Loftahammar och Västervik

Det blev fina dagar i Loftahammar och Västervik. I Loftahammar blev det två konserter, en utanför Turistbyrån och en i Loftahammars kyrka. Mycket folk hörde våra duktiga solister och delar av Solistkören, som dirigerades av Birgitta Svensson.

Alla var inkvarterade i ett vandrarhem med mycket hög standard.

Tack Elisabeth, som planerat detta fina boende.

Kvällen avslutades med en riktig skärgårdsinspirerad kvällsmat, som komponerats av Gun Hild och Lasse Svahn samt medhjälparen Agneta Ahlgren.
Vi styrde vår färd mot Västervik och Marieborgskyrkan nästa dag, där fick vi uppleva en fantastisk avslutning med en entusiastisk publik, som krävde extranummer, stående i bänkraderna. Extranumret blev ”How great thou art” med Anders Claesson i högform och Solistgruppen i bakgrunden.

Våra CD gick åt och inte mindre än 24 st hamnade i händerna på våra lyssnare. Hade vi haft fler Gospel-klassiker på svenska med oss, så hade antalet stigit ytterligare.

ÅKE PERSSON


Hej alla körsångare som var med i Loftahammar och Västervik!
TACK för en fantastisk sångarhelg med härlig sång,fint
boende och god mat och inte minst underbar samvaro. Lördagen var ju med oss vad gäller vädret. Tack Elisabeth för allt ditt arrangerande,för att vi skulle få det trevligt tillsammans.Det ligger mycket arbete bakom.
Alla som inte kunde närvara, önskar jag fortsatt skön semester trots det kyliga vädret.Tiden går fort och vi ses snart igen.

Kram till Er alla Gun Hild