Åke Perssonssångare

En eftermiddag i operans värld!

En eftermiddag i operans värld!

Andra lördagen i november 2011 samlades Solistkören i Skänninges vackra kyrka, Vårfrukyrkan, för en operakonsert. Det var tredje gången vi hade förmånen att få ge en konsert här, och tredje gången som vi hade den i samarbete med Rädda Barnen.
Stort tack till Er, för Ert engagemang, entusiasm och närvaro! Kaffet och den goda smörgåsen inte att förglömma!

Ett stort tack också till Vårfrukyrkans glada och härliga präst Anna-Karin Horner! Du lever dig in i våra konserter, våra sånger, vare sig vi sjunger Elvis, ABBA eller som i lördags, Opera. Jag hörde dig säga efter konserten att du var sugen på att sjunga i vår kör. Välkommen!

Sist men inte minst ett stort och varmt tack till Er i publiken, som kom och lyssnade på oss och sjöng tillsammans med oss i Fångarnas Kör. Vilken stämning det blev! Sången ädla känslor föder!

Vi i Solistkören kommer också att ta med avslutningen som ett glatt minne. Vilket jubel det blev i kyrkan när 2 st skottkärror rullades uppför mittgången.
Vad fanns i dem? Jo, 1 kg potatis till var och en i kören. Vi fick också veta att Skänninge med omnejd är känt för sin potatisodling.
Kören tackar för en trevlig eftermiddag och hoppas på återseende, kanske redan lördagen den 26 november kl 17.00 i Linköping, Stadsmissionen. Då är det julsånger som står på programmet.

Hälsningar Agneta Dahlgren