Åke Perssonssångare

Kära sångarvänner!

Kära sångarvänner!

Varmaste tack för en enastående skön sångargemenskap, hela sommaren lång, och på kärt återseende redan nu på lördag, den 18 september, inför en förväntansfull höst!

En så´n dag! En GRANDE FINALE på våra sköna små utomhuskonserter runt om i vårt vackra sommarlandskap! En så fantastisk dag fylld av glädje, värme och generositet!

Jag talar förstås om vårt härliga samarbete med Tranåsmålarna & co på Eksjö Museigård!

Allra varmaste tack till Tranåsmålarna & co! Tack för att ni bjuder in oss att både ta del av er enastående skaparkraft och att medverka i alla festligheter i samband med vernissagen av er utställning!

Och allra varmaste tack till Åke, som tillsammans med sina solister med den äran bildar en musikalisk inramning till denna sköna dag.

Else Marie och Åke, er förutan hade denna fest inte varit görlig! Av alla trådar, spunna ur era skapande händer och sammanvävda till en vacker väv, får denna dag sin fullbordan!

Ett givande och mottagande i en vacker Eksjö Museigård!

Varmt välkomna till vårt bildgalleri och håll till godo med ett sprakande fyrverkeri av bilder till minne av denna sköna dag!

Som en vindpust genom gräset, så kort är sommaren, och naturen har försiktigt börjat skifta karaktär. Hösten är kommen och i harmoni med dess begynnande varma färgpalett och höga, klara luft bjuds vi in att dofta, smaka och njuta av naturens ofattbara fruktbarhet och rikedom.

Hösten är körupptakternas tid. Så är det också för oss i Solistkören. Medan vi körsångare har njutit semesterlediga och lata dagar har flitens lampor hos Åke och Ulrica återigen vittnat om förberedelser inför höstens kommande konserter.

Söndagen den 5 september hade vi en fantastisk sångstund i det lite exklusiva sparsmakade formatet, då vi besökte vår kära, mysiga Johan i Borås, ett möte som värmde allas våra hjärtan och var till glädje för både Johan och oss övriga sångare.

Johan ber om en hälsning till alla härliga körkompisar och vi kan, allesammans, fyrstämmigt hälsa till kören att takterna sitter i! Vi hade en två timmar lång jam-session runt fikabordet! Fantastiska Johan!

Och nu på lördag, den 18 september, är det så dags igen, då samlas vi till vår traditionsenliga körupptakt på Ralingsåsgården i Aneby, en heldag i sångens, gemenskapens och glädjens anda.

Varmaste Tack till Åke, Else Marie, Ulrica, Birgitta och alla övriga inblandade, för alla förberedelser och all organisation inför och under denna fantastiska dag! Så oändligt mycket att tänka på för att få en dag som denna att fungera! En så´n glädje ni bereder oss!

På kärt återseende!
Elisabeth