Åke Perssonssångare

Kära vänner, kära sångare, kära publik!

Kära vänner, kära sångare, kära publik!

En så´n välsignad kraft det ligger i sången och musiken!

Det finns sång och musik för alla situationer, för alla sinnesstämningar, för alla livets skeden.

Och vid varje stund vi kommer samman i sången och musiken finns bland oss medmänniskor som befinner sig i något av alla dessa livets skeden, vi lever ju alla i ett förhållande till livet självt. Vi kommer samman i sången, antingen i fysisk närvaro eller andligen i vara tankar, i våra hjärtan.

Sången och musiken är solen i våra liv, vare sig vi är medvetna om detta eller ej. Sången och musiken påverkar oss, ger oss kraft, helar oss och läker oss från smärta.

Denna sommar har vi sjungit, som så många somrar förr, med den alldeles speciella glädje som bara sången kan ge. Och vi hoppas och tror att våra kära vänner som på grund av sjukdom och övriga hinder inte kunnat vara på plats vid våra konserter har känt vår kärlek. Vi har sjungit speciellt för er! Speciellt för dig!

Allra varmaste tack för den enastående respons vi fick vid vår konsert på Kroatorpet nu i onsdags, den 28 juli, tack för att ni inspirerar oss att göra vårt allra bästa!

Väl mött nu på onsdag, den 4 augusti, för sommarens tredje, och sista, sommarkonsert på Kroatorpet! Och, kom ihåg, släpp loss sången och glädjen inom er, hoppa i era gympadojor och kom loss och dansa och sjung!

Vår allra sista sommarkonsert ger vi nu på lördag, den 7 augusti, i Eksjö Museigård, där vi klockan 10.00 sjunger sånger som en vacker inramning till Tranåsmålarnas vernissage.

Varmt välkomna!

Nu närmast på Kroatorpet, onsdag den 4 augusti klockan 18.00!

Augustihälsningar,
Elisabeth Ragnar