Åke Perssonssångare

Allra Varmaste Tack!

Allra Varmaste Tack!

Allra varmaste tack till Åke, alla solister och vår sköna publik för en, vill jag påstå, lite annorlunda sommarkonsert, den i Teaterladan i Huskvarna Folkets Park nu i söndags, den 18 juli.

Det är klart att det blir en alldeles speciell och, ja annorlunda, atmosfär i denna spännande gamla byggnad, vars hela skepnad viskar om så många minnen från revyer, kabaréer, artister och idoler från forna dagar. Så bra vi trivdes! Det var, helt enkelt, toppen!

spännande att slå upp portarna, att få tassa omkring bland alla gamla möbler och lite annat bråte och att genom att läsa och beskåda alla gamla affischer och anslag som tapetserar ladans gamla väggar låta sig föras ett antal decennier bakåt i tiden.

Och, kära publik, ni kommer ju inte till Teaterladan för att få er en kopp gott nybryggt kaffe med dopp, och därmed passa på att lyssna på oss så där lite i förbigående. Inte alls, för serveringen står sedan länge öde och tom.

Ni kommer hit till denna gamla, förunderligt spännande byggnad för just vår skull! För att lyssna på oss! Och det tycker vi att ni gör helt rätt i! Och det vill vi uttrycka vår stora glädje och tacksamhet över! Varmt tack till vår underbara publik!

För, tänk, så trevligt vi hade! En så skön gemenskap! Ett så varmt och härligt givande och mottagande mellan publik och sångare!

Allra varmaste tack till allesammans, såväl vår sköna publik som alla duktiga solister på scenen som tekniker och producenter bakom scenen!

Väl mött igen!

Kroatorpet i Huskvarna onsdag den 28 juli klockan 18.00
Kroatorpet i Huskvarna onsdag den 4 augusti klockan 18.00
Eksjö Museigård lördag den 7 augusti klockan 10.00

Någonstans i Sverige!
Elisabeth Ragnar