Åke Perssonssångare

Ja, visst minns vi Elvis Presley!

Ja, visst minns vi Elvis Presley!

Under den gångna helgen rådde Elvis-feber i trakten runt Huskvarna och Jönköping! Ja, en riktig Elvis-invasion! Elvis, vars karriär var en tjugo års berg- och dalbana, är idag, drygt trettio år efter sin död, mer levande än någonsin och har kommit att tillhöra våra stora önskeklassiker.

I lördags höll Henrik Åberg ångan uppe i Konserthuset i Jönköping och i söndags var det Föreningen Åke Perssons Sångares tur att höja temperaturen i Huskvarna Teater.

Och, kära vänner, visst lyckades vi med det! Inför en fantastisk publik, och under ledning av vår lysande dirigent Ulrica Jonsson, framförde Solistkören och ett pärlband av våra skönsjungande solister artistiska och personliga tolkningar av ett trettiotal av våra mest älskade Elvis-låtar.

Sångarglädjen och den varma och uppskattande atmosfären i Huskvarna Teater spreds från hjärta till hjärta! Vilka härliga sångare! Ja, jag menar ALLESAMMANS, såväl sångarna på scenen som vår sköna publik som sjöng så fint för Åke, årets trefaldiga jubilar!

Kära publik, på våra kommande konserter, var står ni då? Som vår publik eller som våra sångare på scenen?

I adventstid bjuder vi på tre sköna julsångskonserter!

  • Tranås Stadshus lördag den 28 november
  • Andreaskyrkan Mjölby söndag den 6 december
  • Per Brahe aula Jönköping lördag den 19 december

Varmaste TACK för denna härliga Elvis-konsert och på återseende i adventstid.
Elisabeth Ragnar