Åke Perssonssångare

Tack kära vänner, kära konstnärer och solister

Tack kära vänner, kära konstnärer och solister

För en dag av attraktiv och lyckad samverkan i bild och form och ton då den fantastiska konstnärsgruppen Tranåsmålarna & Co den 8 augusti slog upp portarna till torkladan vid Eksjö museum för vernissage till en utställning av målningar och keramik som finns att njuta under perioden 8-23 augusti.

Tack för hedersuppdraget att få vara de musikanter som fick äran att sätta ytterligare en färgklick på Er redan så skönt färgsprakande palett!

Än en gång kan vi vittna om bildkonstens, formgivningens och musikens trösterika läkekraft och dess välgörare för ande, kropp och själ!

Tack vänner, allesammans, ni varma, goa, fina, som slöt upp under lördagen i en manifestation till livets goda krafter! Vi människor är beroende av varandra, det är ett livsviktigt och skönt beroende! På återseende!

Tack för att alla finns!
Elisabeth Ragnar