Åke Perssonssångare

Med Vätterns glittrande vatten

Med Vätterns glittrande vatten

som skön kuliss och med ett nytt högtryck på gång över vårt sommarvackra landskap njöt såväl vi sångare som vår publik några timmars trivsam samvaro vid vår lilla körgrupps- och solistkonsert på PRO Birka i Jönköping i onsdags, den 5 augusti.

Varmt TACK till PRO:s organisation i såväl Jönköping som Huskvarna som alltid bemöter oss sångare med värme, tacksamhet och uppskattning. Vår glädje att få sjunga för Er, på Era träffar, har för många av oss sångare en hög prioritet.

Och varmaste TACK, kära underbara solister och körmedlemmar, för den naggande goda lilla kör vi av tradition skapar vid alla dessa tillfällen!

Föreningen Åke Perssons Sångare och Solistkören med medlemmar ur alla kategorier, män, kvinnor, yngre, äldre, vilken skön gemenskap! Vilken härlig glädje! Jag känner stor tacksamhet över att få tillhöra denna fantastiska förening!

TACK, underbara vänner!

Närmast på programmet står vår sommarkonsert i Eksjö Museigård i samband med vernissage av Tranåsmålarna nu på lördag, den 8 augusti klockan 10.00.

VARMT VÄLKOMNA!

Hälsningar från en solig brygga i Tjusts skärgård!
Elisabeth Ragnar