Åke Perssonssångare

Andliga visor för alla

I lördags den 23 oktober gästade sångarna missionshuset i Hubbestad och bjöd på en konsert bestående av gospels samt andliga visor. Kören, under ledning av dirigenten Ulrica Liljegren, inledde konserten med fyra sånger, vilka uppskattades av publiken. Därefter intog solisterna scenen och det framfördes många vackra sånger.  Amazing grace, Du måste finnas, Det urgamla korset, Jag tar hans hand och Är det du, är några exempel på sånger som framfördes som solo och i små grupper.

En ny konstellation sångare, en kvintett, framförde Jag gick idag och sångföreningens sextett avslutade solistdelen med Joyful. Därefter kom kören tillbaka upp på scenen och framförde Han går bredvid mig, Oh vilken dag, Amen samt How great thou art. Efteråt tackade församlingens pastor Anneli Rehnberg kören och solisterna för konserten, och sångarna tackade för att vi fick komma samt för god eftermiddagsfika.

På bilden syns de solister som medverkade i Hubbestad.