Åke Perssonssångare

Ingen rök utan eld!

Ingen rök utan eld!

Det slog gnistor i Gamla brandstationen i Jönköping på söndagens eftermiddag, den 18 oktober, när Föreningen Åke Perssons Sångare och Solistkören bjöd en bejublad körkonsert med idel välkända, folkkära och varmt uppskattade sånger i fyrstämmigt körarrangemang.

Ulrica, vår enastående entusiasmerande och skickliga dirigent, som hade laddat bagaget med ett riktigt dynamitprogram fick såväl oss i kören som vår härliga publik att tända på stubinen och med glödhett engagemang föras ut på ett mäktigt, fartfyllt och glädjefullt musikaliskt äventyr!

Programmet, som bjöd härliga tolkningar av våra mest älskade musikaler, operor och operetter, jazz och visor, Elvis och gospel, väckte sköna minnen och satte många hjärtan i brand.

Tack, kära publik, för varm respons och välkommen åter till vår konsert med Elvis-pärlor i Huskvarna Teater söndag den 8 november klockan 15.00

Varmaste tack, alla underbara!
Elisabeth Ragnar